برای تجربه بهتر ، مرورگر خود را به کروم، فایرفاکس، اوپرا یا اینترنت اکسپلولر تغییر دهید.

جزئیات وبلاگ

چای

چای

چای
چای

چای عمده

قیمت عمده چای , قیمت خرید, قیمت فروش چای , اگر خریدار یا فروشنده کالا هستید

شما خریدار یا فروشنده عمده این کالا هستید؟

شما می توانید:

در جستجوی سایت عمده دار جهت جستجو کلیک کنید.

.

و یا اینکه

.

جهت ثبت آگهی کلیک و ثبت نام کنید

.

چای چیست؟

این محصول نام یک گیاه همیشه سبز ونوشیدنی معطر است که

از یک گل زینتی به نام علمی Camellia sinensis حاصل میشود.

و خاستگاه این گیاه آسیای شرقی است معمولاً در مناطقی کشت میشود

که میزان بارندگی سالانه حداقل 1200 میلی‌مترباشد و خاک مناسب برای رشد آن

خاک اسیدی با PH پنج و نیم میباشد. این نوشیدنی پرمصرف‌ترین نوشیدنی جهان پس از آب است.

با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ‌های این گیاه چای آماده میشود.

لازم به توضیح اینکه دم کردن هر نوع چای با نوع دیگر فرق می کند به هنگام دم کردن برخی از این محصولات

دیر دم و برخی زود دم هستند. 

فرآیند تولیدچای

نوع سیاه آن به دو روش رسمی و غیررسمی فرآوری میشود.مواد تشکیل دهنده این گیاه آنتی‌اکسیدان،

تئوفیلین و کافئین میباشد.اولین مرحله چیدن برگ سبز چای از باغ میباشد که طی مراحلی خاص

به کارخانه انتقال داده میشود.ممکن است تمام مراحل چیدن بوسیله دست انجام شود

یا از تکنولوژی استفاده شود. بعد ا ز ورود برگ سبز به کارخانه و بررسی توسط کارشناسان

به اتاق پلاس منتقل می‌شود که این دومین مرحله فراوری چای میباشد.

تولید این محصول مرغوب یا نامرغوب به انجام درست این مرحله بستگی دارد.

پلاسیده شدن برگها  باعث تغییرات فیزیکی (پلاسیدن و پژمرده شدن برگ) و تغییرات شیمیایی (تجزیه آنزیم‌های موجود در چای) می‌شود.

سومین مرحله مالش یا لول کردن برگهای این محصول است که در این مرحله شیره برگ این محصول

به بیرون می‌ریزد و آنزیم‌های موجود درآن تجزیه‌ میشود.مهمترین مرحله تخمیر میباشد که

در این مرحله برگ سبز به چای خوش عطر تبدیل میشود و کیفیت نهایی این محصول مشخص میشود.

پنجمین مرحله خشک‌کردن میباشد که تمام تغییرات انجام شده در مراحل قبل در این مرحله تثبیت میشود.

آخرین مرحله دسته‌بندی این محصول از نظر ریز یا درشت بودن میباشد.

فوایدچای

از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری میکند .سطح استرس را کاهش میدهد.

با مصرف این نوشیدنی خطر ابتلا به سرطان تخمدان و سرطان پوست کم میشود.

کاهنده ابتلا به بیماری های عصبی مانند پارکینسون میباشد .کاهنده کلسترول

 و در درمان چاقی مؤثر است.برای افرادی که دیابت دارند توصیه میشود.برای پوست و مو مفید میباشد.

با بهبود هضم موجب سلامت روده میشود.برای پیشگیری از پوسیدگی و کرم خوردگی دندان مفید است.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    بالا
    واتس آپ
    ارسال پیام