برای تجربه بهتر ، مرورگر خود را به کروم، فایرفاکس، اوپرا یا اینترنت اکسپلولر تغییر دهید.

جزئیات وبلاگ

زعفران

زعفران

زعفران
زعفران

زعفران عمده

قیمت زعفران عمده ، فروش عمده زعفران

، عمده فروشی زعفران
در عمده فروشی قیمت زعفران

شما خریدار یا فروشنده عمده این کالا هستید؟

شما می توانید:

در جستجوی سایت عمده دار جهت جستجو کلیک کنید.

.

و یا اینکه

.

جهت ثبت آگهی کلیک و ثبت نام کنید

.

زعفران چیست؟

این محصول گیاهی چندساله وکوچک از تیره ی زنبقیان به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر میباشد.

این گیاه دارای پياز با غلاف قهوه ای رنگ است از وسط پیاز برگهای دراز وباریک می رویند.

ساقه‌ای گلدار از وسط برگ‌ها بیرون‌می‌آید که منتهی به یک تا سه گل می‌شود.

گل‌ها شامل ۶ گلبرگ به رنگ بنفش‌ و 3 رشته كلاله قرمز رنگ متمایل به نارنجی هستند.

انتهای خامه و کلاله سه‌شاخه که عطری بینظیر و طعم کمی تلخ دارد به زعفران شهرت دارد.

این گیاه در جنوب اسپانيا، جنوب غربی آسيا، جنوب اروپا  تولید و کشت میشود.

کشور ایران تولید کننده بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا میباشد.

ترکیبات

یک قاشق غذاخوری این محصول دارای  انواع مختلفی از ویتامین ها شامل ویتامین C  ۱,۷ میلی گرم ،

ویتامین B۹ ،ویتامین B۶، ویتامین B۳و  ویتامین B۲ میباشد.

مواد معدنی شامل آهن۰,۲۳ میلی گرم   ومنیزیم ۶ میلی گرم در این گیاه موجود میباشد.

و ترکیباتی از کربوهیدرات ها، پروتئین، منگنز،مس   ،فسفر،پتاسیم ، چربی در آن یافت میشود.

مواد شیمیایی بسیاری در این محصول وجود دارد که هر کدام مسئولیت خاصی در

ایجاد طعم، مزه، رایحه  و از همه مهم تر میزان  اثرگذاری این محصول دارند .

خاصیت دارویی      

مصرف زعفران چاشنی خوش عطر و خوش رنگ برای سلامتی  موثر است.

این گیاه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود . انرژی بخش است.

برای پیشگیری از افسردگی مفید است .کاهنده چربی و کلسترول خون میباشد

برای جلوگیری ازبیماری های قلبی و سرطان مورد استفاده قرار میگیرد .از دم کرده این گیاه برای

کاهش دردهای شکمی و تنظیمات عادت ماهیانه  و کاهش خونریزی در این دوره استفاده میشود.

از کاهش دید در سالمندان پیشگیری میکند  و وجود این ماده در رژیم غذایی سالمندان خیلی توصیه میشود.

باعث افزایش فعالیت مغز میشود و از آلزایمر و زوال عقل پیشگیری میکند.این گیاه با

بهبود روند هضم غذا و سوزاندن چربی ها موجب کاهش وزن میشود.

این محصول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث بهبود عملکرد کبد می شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    بالا
    واتس آپ
    ارسال پیام